fredag 8 december 2017

En elefant balanserade...

Fredag igen, härligt. Tror dock att denna helgen kanske inte blir så hundig tyvärr, men vi får se. (Jag ska nog lyckas klämma in saker ändå 😇)
Planen är att vi skall baka lite inför jul och eventuellt fixa en julgran också.👌Tips på hur man får hundar och katter att låta bli att leka, äta, riva ner, välta, klättra, klösa och sova i granen mottages tacksamt!😂
Tänkte uppdatera lite på hur det går med balansträningen, vi har kört ett kort pass nästan varje kväll sen kudden inhandlades och det går verkligen bättre och bättre. Hon älskar ju klickerträning så det är tacksamt. Kommer bli en kudde till inom kort. Framtassarna är enkelt enligt Siri, bak är svårare att hålla reda på hur man ska sätta dem men det är ju verkligen en tränings fråga, koordination och balans, bara att nöta på. 

Trots att Siri nu kanske ligger på underkänt i uppförande på dagis under veckan som har gått så har hon iallafall charmat till sig lite smakprover med sej hem av olika saker som ska testas. Det mest intressanta i påsen var nog anknacken, låter galet otäckt men hunden är väldigt angelägen om att öppna just den påsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett mål uppfyllt!

I helgen så har min fina lilla labbe gjort sin livs första milrunda! Vi har börjat att träna långsamt med korta små rundor redan i höstas...

pinit.js