fredag 11 maj 2018

Det är sommar

Känns som det verkligen har varit sommar de senaste dagarna, vi har haft så varmt och skönt! Vi bestämde oss för att åka ut till Tibro en av dagarna, Håkans föräldrar har en lite stuga där så vi har hängt där hela dagen. Gjorde lite trädgårdsarbete och tagit promenad ner till sjön så Siri fick bada, gissa om det var omtyckt!
Dessutom hade jag packat ner två av Siris absoluta favorit leksaker under sommarhalvåret, hennes frisbee och vatten bläckfisken som flyter när man kastar den i sjön. 
Jag har gett Siri en paus i vad det gäller träning den senaste veckan, vi körde rätt hårt några veckor i rad och nu kände jag att hon behövde få vila från alla krav. Vi har bara kört på med vanliga promenader, lek och löpning. Men idag har vi också anmält oss till en Nosework clear-round, den 6 Juni, vilket känns grymt bra. Nu har vi ett mål igen och dessutom ett som inte känns allt för svårt. Ska skriva ett inlägg angående Freestylen en dag snart också. Men idag bild bombar vi bara med sommaren! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett mål uppfyllt!

I helgen så har min fina lilla labbe gjort sin livs första milrunda! Vi har börjat att träna långsamt med korta små rundor redan i höstas...

pinit.js