tisdag 10 oktober 2017

Mini-kompis

Den bästa fotvärmaren måste ändå vara när en labrador(eller annan hund om man föredrar det 😉) ligger på ens fötter och man känner hur kroppsvärmen bara strålar ut och gör tårna rörliga igen.😍 Precis så har jag det nu.. 
Vi har kört ett litet träningspass ute idag, tragglar vidare med lite trix hehe sen tog vi även med den roliga bollen ut som följde med Duktig-vovve boxen igår, så det kan hända att vi lekte lite med den också. Efteråt tog vi en en kort promenad som avslutning. Den slutade med att vi råkade titta förbi hemma hos Saga och Nessie, hennes urgulliga Chihuahua. 
Intressant att se hur en i stort sett fullvuxen labrador agerar mot en knappt 6 månader gammal chihuahua vid lek. Trots att de träffats förut misstänkte jag att Siri skulle vara lite för hårdhänt, men det var som att hon förstod skillnaden snabbt och hon lekte väldigt snällt och försiktigt även om det var full rulle under hela tiden. Givetvis får dom inte leka utan övervakning men det är ändå väldigt mysigt att se 😊

Tyvärr inga bilder idag då min telefon inte heller denna kväll överlevde utomhus, tog upp den ringde upp till Saga och skulle sen fota en snabb bild på Siri, och då av sa den sig från resten av utevistelsen.. 

Nya tag i morgon! 😏🐾

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett mål uppfyllt!

I helgen så har min fina lilla labbe gjort sin livs första milrunda! Vi har börjat att träna långsamt med korta små rundor redan i höstas...

pinit.js