söndag 3 december 2017

Första advent

Igår hade Siri kompisar här hela kvällen, kan säga att det var lite stökigt när de var igång som mest. Våra föräldrar var här på middag och då kommer givetvis också Alice och lilla Tyra med. 
Alice har blivit en sorts polis, Tyra är tuff som få och vill gärna leka med Siri och Siri är och kommer nog alltid förbi som en valp i en vuxen hunds kropp. (Härliga labradorer😎😍)
För jädrans vad det lektes och busades, och återigen så ser man hur försiktigt de stora hundarna kan ta det när de leker med en liten valp, inte i närheten av samma lek och hårdhet som när hon leker med en hund i sin egen storlek. Sen var det som att man stängde av strömmen så låg det tre totalt utslagna hundar och efter några timmar var det igång igen i ca 30 minuter och sen några timmars vila, det var som att de alla tre ramlade in i Tyras tempo för hon är minst. Gulligt!
För övrigt åt vi god mat och hade en jätte trevlig kväll. 
Här kommer några bilder på gästerna.. 😉

Idag har vi gjort minsta möjliga, jag är lite lätt irriterad på mej själv för att jag missade julskyltningen på stan för att jag helt enkelt glömde bort det. Jag hade gärna velat gå just för att jag tycker att det är väldigt mysigt men också för att Siri skulle fått lite socialträning nere på stan med mycket folk, tomtar och säkert en hel del andra störningar som är nyttigt att träna på då och då. 
Men hon har istället fått en löprunda på berget, 3 km för henne idag, nu ligger hon nöjt i soffan och sussar. 
Vi har även hunnit fixa fram lite julpynt i helgen så nu känns det verkligen som att det är advent. 
Tänkte visa vad favoritpyntet är för i år, har nämligen helt fastnat i de här silver figurerna och denna underbart söta bilen. Detta kommer bli favoriterna några år framöver känner jag på mej. 


Kram på er och hoppas ni har en super fin första advent!🐾

2 kommentarer:

  1. Tack så jätte mycket för i går , trevligt sällskap och mycket gott att äta ❤️🤗🌺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva var så kul, alltid kul när ni är här! Blir snart igen! <33

      Radera

Ett mål uppfyllt!

I helgen så har min fina lilla labbe gjort sin livs första milrunda! Vi har börjat att träna långsamt med korta små rundor redan i höstas...

pinit.js