måndag 19 mars 2018

Freestyletävling

I helgen gjorde Siri sin andra tävling i freestyle. Hon var så glad när jag packade väskan, hon hade förstått att vi skulle göra något kul eftersom den var fullproppad med godsaker och även buren var med ner till bilen.
Vi hade bara en start denna gången, tyvärr blev det lite mycket dofter och okoncentration framför allt i början på programmet, men sen fick jag med mej henne och hon gjorde ett fint avslut. Men tyvärr räckte inte poängen så långt. Hon klarar ju sina tricks bra hemma så det är nog tävlingsrutinen som saknas. Så nu har vi bokat in massa mera tävlingar till våren så vi kan träna mer. 😊✌ 
En liten hund som verkligen gjorde en super fin tävling var Stella. Rebecca & Stella fick nämligen två uppflytt, sitt tredje och fjärde i klass två och därmed fick som ju också ett diplom och kommer framöver att tävla i klass 3. Så roligt verkligen!!
Efter tävlingen så körde vi förbi IKEA i Karlstad, sprang ett varv där, alltid kul. Passade på att inhandla lite prylar till nosework bland annat. 
När vi kom hem avslutade vi dagen med att gå en härlig promenad i skogen med hundarna. Försökte också att fotografera sötnosarna lite men det visade sej inte vara mycket svårare än vi trodde.😂❤Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett mål uppfyllt!

I helgen så har min fina lilla labbe gjort sin livs första milrunda! Vi har börjat att träna långsamt med korta små rundor redan i höstas...

pinit.js