fredag 15 september 2017

Fredagsmys

Det är en sån skön känsla när det är fredagseftermiddag och man kommer hem från jobbet och vet att hela helgen ligger framför! Oavsett hur bra jobbvecka det varit är det ändå en skön känsla.
Dock är jag inte säker på att Siri tänker likadant, hon skulle säkert åkt till dagis alla dagar om året om hon fick bestämma J 

Fick en jätte söt film-snutt på henne idag när hon och Rebecca tog en eftermiddags promenad, sånt är verkligen jätte härligt, glad hund och glad matten som vet att hunden har det toppen på dagarna.
Enda som jag verkligen märker med Siri när det är helg är att hon uppskattar verkligen att sova lite längre på morgonen hehe Det är den bästa mysstunden på hela dagen, när hon varit ute på sin morgonrunda och fått frukosten sen går man och kryper ner igen.

Dessutom kan det hända att hon är en smula bortskämd och på fredagar eller lördagar ibland så burkar hon alltid få lite mys, och det betyder här hemma ett tugg-ben av favorit smaken, kyckling givetvis J Idag har vi dessutom tagit oss en rejäl promenad efter jobbet/dagis så det känns verkligen befogat!


Som topping på att det är fredag så har även Siri namnsdag idag!

Trevlig helg allihopa! :)


 
15:e September, namnsdag, Siri & Sigrid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett mål uppfyllt!

I helgen så har min fina lilla labbe gjort sin livs första milrunda! Vi har börjat att träna långsamt med korta små rundor redan i höstas...

pinit.js